Sanayi Kuruluşlarında Yerinde Aşı Uygulaması Başladı

Sağlık 16.06.2021 - 12:34, Güncelleme: 16.06.2021 - 12:34
 

Sanayi Kuruluşlarında Yerinde Aşı Uygulaması Başladı

Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ilçede faaliyet gösteren fabrika ve büyük işletmelerde çalışanlara yönelik yerinde aşı uygulaması başlatıldı.

Türkiye'de aşılama çalışmaları hız kazanırken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda birlikte organize sanayi bölgelerinde (OSB) çalışanlara yönelik aşılama çalışması başlatılacağını duyurmuştu. Bakan Koca’nın açıklamasının ardından Akyazı’da da fabrikalarda çalışanlara yönelik aşıma çalışması başladı. İlçe Sağlık Müdürü  Dr. Sevda Gürsel, İlgili kurumlar  ile birlikte planlama yapılarak 60'dan fazla  fabrika ve büyük işletmelerde hizmet veren çalışanların aşılanmasına yönelik çalışmaların ilçemizde hızlı bir şekilde devam ettiğini dile getirdi. Gürsel;Buradan bir kez daha kriterlere uyan herkesi Aile Sağlık Merkezi,Akyazı Devlet Hastanesi,182 ve MHRS ile randevu alarak aşı olmaya davet ediyoruz. Hastanelerimizde, aile sağlık merkezlerinde aşılama sürüyor. Gezici ekiplerimiz de ön görülen alanlarda aşı çalışmalarını yapmaya devam ediyor. Hep birlikte bu salgından kurtularak normale döneceğiz.” diye konuştu.
Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ilçede faaliyet gösteren fabrika ve büyük işletmelerde çalışanlara yönelik yerinde aşı uygulaması başlatıldı.

Türkiye'de aşılama çalışmaları hız kazanırken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda birlikte organize sanayi bölgelerinde (OSB) çalışanlara yönelik aşılama çalışması başlatılacağını duyurmuştu. Bakan Koca’nın açıklamasının ardından Akyazı’da da fabrikalarda çalışanlara yönelik aşıma çalışması başladı.


İlçe Sağlık Müdürü  Dr. Sevda Gürsel, İlgili kurumlar  ile birlikte planlama yapılarak 60'dan fazla  fabrika ve büyük işletmelerde hizmet veren çalışanların aşılanmasına yönelik çalışmaların ilçemizde hızlı bir şekilde devam ettiğini dile getirdi.
Gürsel;Buradan bir kez daha kriterlere uyan herkesi Aile Sağlık Merkezi,Akyazı Devlet Hastanesi,182 ve MHRS ile randevu alarak aşı olmaya davet ediyoruz. Hastanelerimizde, aile sağlık merkezlerinde aşılama sürüyor. Gezici ekiplerimiz de ön görülen alanlarda aşı çalışmalarını yapmaya devam ediyor. Hep birlikte bu salgından kurtularak normale döneceğiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyazimeydan.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
WhatsApp İhbar Hattı