Genç Yüreklerin Filistin Duyarlılığı Fırçalar Konuştu, Vicdanlar Buluştu

Akyazı 25.12.2025 - 21:08, Güncelleme: 25.12.2025 - 21:08 14319+ kez okundu.
 

Genç Yüreklerin Filistin Duyarlılığı Fırçalar Konuştu, Vicdanlar Buluştu

Akyazı Gençlik Merkezi ve Atatürk Ortaokulu iş birliğiyle düzenlenen "Filistin" temalı resim sergisinde, öğrencilerin anlam dolu eserleri farkındalık için sergilendi.

Akyazı Gençlik Merkezi ve Atatürk Ortaokulu iş birliğiyle düzenlenen "Filistin" temalı resim sergisi, gençlerin sanat yoluyla gösterdiği büyük bir dayanışma örneğine sahne oldu. “Fırçalar Konuştu, Vicdanlar Buluştu” temasıyla kapılarını açan sergi, öğrencilerin duygu ve farkındalık dolu eserlerini sanatseverlerle buluşturdu. Protokol ve Gençlik El Ele Serginin açılışına; İlçe Millî Eğitim Müdürü Hasan Can, Gençlik Merkezi Müdürü Recep Kodalak, İlçe Spor Müdürü Adem Altun, Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Külekçi ve Resim Öğretmeni Filiz Ölçek başta olmak üzere; çok sayıda okul müdürü, müdür yardımcısı, veli ve öğrenci katılım sağladı. Katılımcılar, öğrencilerin Filistin’de yaşanan insani dramı kendi pencerelerinden yorumladığı eserleri ilgiyle inceledi. Emeği Geçenlere Teşekkür Serginin organizasyonunda Gençlik Merkezi ekibi tam kadro yer aldı. Gençlik Liderleri Esra Baş, Fethi Can Kınalı, Nuriye İskender, Fatih Boya ve büro personeli Özlem Uzunalioğlu, etkinliğin ev sahipliğini üstlenerek misafirlerle yakından ilgilendi. Katılım Belgeleri Takdim Edildi Ziyaretçilere sunulan ikramların ardından, eserleriyle sergiye ruh katan öğrencilere katılım belgeleri takdim edildi. Gençlik Merkezi yetkilileri, bu anlamlı organizasyonun sadece bir resim sergisi değil, aynı zamanda bir farkındalık hareketi olduğunu belirterek; emeği geçen tüm öğrencilere, öğretmenlere ve katkı sağlayan paydaşlara teşekkürlerini iletti. Duygu dolu anların yaşandığı sergi, çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.
Akyazı Gençlik Merkezi ve Atatürk Ortaokulu iş birliğiyle düzenlenen "Filistin" temalı resim sergisinde, öğrencilerin anlam dolu eserleri farkındalık için sergilendi.

Akyazı Gençlik Merkezi ve Atatürk Ortaokulu iş birliğiyle düzenlenen "Filistin" temalı resim sergisi, gençlerin sanat yoluyla gösterdiği büyük bir dayanışma örneğine sahne oldu. “Fırçalar Konuştu, Vicdanlar Buluştu” temasıyla kapılarını açan sergi, öğrencilerin duygu ve farkındalık dolu eserlerini sanatseverlerle buluşturdu.

Protokol ve Gençlik El Ele

Serginin açılışına; İlçe Millî Eğitim Müdürü Hasan Can, Gençlik Merkezi Müdürü Recep Kodalak, İlçe Spor Müdürü Adem Altun, Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Külekçi ve Resim Öğretmeni Filiz Ölçek başta olmak üzere; çok sayıda okul müdürü, müdür yardımcısı, veli ve öğrenci katılım sağladı. Katılımcılar, öğrencilerin Filistin’de yaşanan insani dramı kendi pencerelerinden yorumladığı eserleri ilgiyle inceledi.

Emeği Geçenlere Teşekkür

Serginin organizasyonunda Gençlik Merkezi ekibi tam kadro yer aldı. Gençlik Liderleri Esra Baş, Fethi Can Kınalı, Nuriye İskender, Fatih Boya ve büro personeli Özlem Uzunalioğlu, etkinliğin ev sahipliğini üstlenerek misafirlerle yakından ilgilendi.

Katılım Belgeleri Takdim Edildi

Ziyaretçilere sunulan ikramların ardından, eserleriyle sergiye ruh katan öğrencilere katılım belgeleri takdim edildi. Gençlik Merkezi yetkilileri, bu anlamlı organizasyonun sadece bir resim sergisi değil, aynı zamanda bir farkındalık hareketi olduğunu belirterek; emeği geçen tüm öğrencilere, öğretmenlere ve katkı sağlayan paydaşlara teşekkürlerini iletti.

Duygu dolu anların yaşandığı sergi, çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyazimeydan.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.