D-140 Karayolunda Motosiklet Kazası Emekli Kaymakamlık Personeli Hayatını Kaybetti

Asayiş (Kaynak) - AKYAZIHABER | 28.06.2026 - 18:49, Güncelleme: 28.06.2026 - 18:49
 

D-140 Karayolunda Motosiklet Kazası Emekli Kaymakamlık Personeli Hayatını Kaybetti

Akyazı ile Mudurnu'yu birbirine bağlayan D-140 karayolunda meydana gelen motosiklet kazasında, Akyazı Kaymakamlığı'ndan emekli İslam Altun yaşamını yitirdi.

Kaza, bugün D-140 karayolu Sarot Kaplıcaları mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, motosikletiyle seyir halinde olan 58 yaşındaki İslam Altun, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Kontrolden çıkan motosiklet, yol kenarındaki şarampole savruldu. Olay Yerinde Müdahale Kazayı fark eden ve kendisiyle birlikte yolculuk yaptığı öğrenilen diğer motosiklet sürücüsünün durumu bildirmesi üzerine, bölgeye vakit kaybetmeksizin sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık personeli tarafından yapılan ilk incelemede, İslam Altun’un kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Sevenlerini Yasa Boğdu Akyazı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü’nden emekli olduğu öğrenilen Altun'un vefatı, ailesi ve yakınlarının yanı sıra uzun yıllar omuz omuza görev yaptığı eski çalışma arkadaşlarını da derin bir üzüntüye boğdu. Evli ve iki çocuk babası olan Altun’un kaybı, bölgede büyük bir üzüntüyle karşılandı. Jandarma ekipleri, kazanın meydana geliş şekli ve nedenine ilişkin detaylı bir soruşturma başlatırken, olayla ilgili incelemeler devam ediyor.
Akyazı ile Mudurnu'yu birbirine bağlayan D-140 karayolunda meydana gelen motosiklet kazasında, Akyazı Kaymakamlığı'ndan emekli İslam Altun yaşamını yitirdi.

Kaza, bugün D-140 karayolu Sarot Kaplıcaları mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, motosikletiyle seyir halinde olan 58 yaşındaki İslam Altun, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Kontrolden çıkan motosiklet, yol kenarındaki şarampole savruldu.

Olay Yerinde Müdahale

Kazayı fark eden ve kendisiyle birlikte yolculuk yaptığı öğrenilen diğer motosiklet sürücüsünün durumu bildirmesi üzerine, bölgeye vakit kaybetmeksizin sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık personeli tarafından yapılan ilk incelemede, İslam Altun’un kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Sevenlerini Yasa Boğdu

Akyazı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü’nden emekli olduğu öğrenilen Altun'un vefatı, ailesi ve yakınlarının yanı sıra uzun yıllar omuz omuza görev yaptığı eski çalışma arkadaşlarını da derin bir üzüntüye boğdu. Evli ve iki çocuk babası olan Altun’un kaybı, bölgede büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Jandarma ekipleri, kazanın meydana geliş şekli ve nedenine ilişkin detaylı bir soruşturma başlatırken, olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyazimeydan.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
WhatsApp İhbar Hattı