Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine sonrası önemli açıklamalar

Gündem 21.06.2021 - 19:11, Güncelleme: 21.06.2021 - 20:18
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine sonrası önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında Kabine Toplantısı Gerçekleştirildi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan “1 Temmuz İtibariyle başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz dedi. Kabine toplantısında kademeli normalleşmede yeni adımlar Beştepe de atıldı. İşte bugünkü bilim kurulu toplantısında yapılan istişareler neticesinde alınan yeni kararlar. 1 Temmuz itibariyle başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz. Müzikle ilgili sınırlamayı da daha ileri bir saat olan 24’e çekiyoruz. • Şehirlerarası seyahat kısıtlamaları ile şehir içi toplu taşıma araçlarındaki sınırlamalar sona eriyor. • Kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesai düzenine geçiliyor. Kamu ve özel sektördeki iş ve işlemlerin tamamında Sağlık Bakanlığı’nın hazırladığı salgın yönetimi ve çalışma rehberlerine uyulması hassasiyetle takip edilecektir. • HES kodu uygulaması yaygınlaştırılarak sürdürülecektir. Konuyla ilgili diğer ayrıntılar İçişleri Bakanlığımızın genelgesinde yer alacaktır.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında Kabine Toplantısı Gerçekleştirildi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan “1 Temmuz İtibariyle başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz dedi.

Kabine toplantısında kademeli normalleşmede yeni adımlar Beştepe de atıldı.

İşte bugünkü bilim kurulu toplantısında yapılan istişareler neticesinde alınan yeni kararlar.

1 Temmuz itibariyle başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz. Müzikle ilgili sınırlamayı da daha ileri bir saat olan 24’e çekiyoruz.

• Şehirlerarası seyahat kısıtlamaları ile şehir içi toplu taşıma araçlarındaki sınırlamalar sona eriyor.

• Kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesai düzenine geçiliyor. Kamu ve özel sektördeki iş ve işlemlerin tamamında Sağlık Bakanlığı’nın hazırladığı salgın yönetimi ve çalışma rehberlerine uyulması hassasiyetle takip edilecektir.

• HES kodu uygulaması yaygınlaştırılarak sürdürülecektir.

Konuyla ilgili diğer ayrıntılar İçişleri Bakanlığımızın genelgesinde yer alacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyazimeydan.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
WhatsApp İhbar Hattı