Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kalleş saldırıyı kınıyorum

Gündem 07.04.2026 - 16:24, Güncelleme: 07.04.2026 - 20:26
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kalleş saldırıyı kınıyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Konsolosluğu yakınındaki saldırıyı "kalleşçe" diyerek lanetledi: Alçak ve zaman ayarlı provokasyonlara asla müsaade etmeyeceğiz.

ROKETSAN Üretim Tesisleri açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İsrail Konsolosluğu çevresinde meydana gelen saldırıyı “kalleş saldırı” olarak nitelendirerek kınadı. Terörün her türüyle mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı. ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İsrail Konsolosluğu çevresinde gerçekleşen saldırıyı lanetledi. “Kalleş saldırıyı kınıyorum” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terörün her türlüsüyle mücadele kararlılığımız sürecektir” ifadesini kullandı. Terörün hiçbir gerekçeyle kabul edilemeyeceğini belirten Erdoğan, " Yaralı polislerimize cenabı Allah'tan acil şifalar diliyor, İstanbul emniyetine ve halkına geçmiş olsun diyorum. Terörün her türlüsüyle mücadelemizi kararlılıkla sürdürecek, bugünkü gibi alçak ve zaman ayarlı provokasyonlarla Türkiye'nin güven iklimine zarar verilmesine müsaade etmeyeceğiz" dedi. Erdoğan, Türkiye’nin bu tür saldırılara karşı her platformda en güçlü tepkiyi vereceğini ve güvenlik güçlerinin mücadelesinin aralıksız devam edeceğini belirtti.  
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Konsolosluğu yakınındaki saldırıyı "kalleşçe" diyerek lanetledi: Alçak ve zaman ayarlı provokasyonlara asla müsaade etmeyeceğiz.

ROKETSAN Üretim Tesisleri açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İsrail Konsolosluğu çevresinde meydana gelen saldırıyı “kalleş saldırı” olarak nitelendirerek kınadı. Terörün her türüyle mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İsrail Konsolosluğu çevresinde gerçekleşen saldırıyı lanetledi.

“Kalleş saldırıyı kınıyorum” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terörün her türlüsüyle mücadele kararlılığımız sürecektir” ifadesini kullandı.

Terörün hiçbir gerekçeyle kabul edilemeyeceğini belirten Erdoğan, " Yaralı polislerimize cenabı Allah'tan acil şifalar diliyor, İstanbul emniyetine ve halkına geçmiş olsun diyorum. Terörün her türlüsüyle mücadelemizi kararlılıkla sürdürecek, bugünkü gibi alçak ve zaman ayarlı provokasyonlarla Türkiye'nin güven iklimine zarar verilmesine müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Erdoğan, Türkiye’nin bu tür saldırılara karşı her platformda en güçlü tepkiyi vereceğini ve güvenlik güçlerinin mücadelesinin aralıksız devam edeceğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyazimeydan.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
WhatsApp İhbar Hattı