Aydın’da Didim Tapu Müdürlüğü’ne personel takviyesi

Yurtiçi 02.07.2021 - 13:30, Güncelleme: 02.07.2021 - 13:30
 

Aydın’da Didim Tapu Müdürlüğü’ne personel takviyesi

Aydın'ın Didim ilçesinde Tapu Müdürlüğü'nün personel sıkıntısı ile ilgili olarak son sözü AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı söyledi. AK Partili Subaşı, Tapu Kadastro 3 Bölge Müdürü Yusuf Meşhur ile bir araya geldi.

Kemal ETLEÇ (Didim Postası) Aydın Didim'de Tapu Kadastro 3 Bölge Müdürü Yusuf Meşhur ile bir araya gelen AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Tapu Müdürlüğü'ndeki personel sıkıntısını görüştü. Didim'e kalıcı bir personel ataması konusunu Ankara ziyaretinde dile getireceklerini ifade eden Başkan Subaşı, "Bu konular bizim işimiz herkes kendi işini yapsın. Siyaseti siyasetçiye bırakalım; odalar ve STK’lar kendi işlerini yapsınlar.” dedi. Tapu ve Kadastro 3. Bölge Müdürü Yusuf Meşhur ise Didim ile Kuşadası tapu müdürlükleri arasında bir becayiş yapıldığını belirterek, yeni Tapu Müdürü'nün kısa sürede göreve başlayacağını söyledi. Meşhur, Bölge Müdürlüğü olarak Didim'de 8 geçici personelin göreve başladığını ve bir müdür yardımcısının da görev yapacağını belirterek, “Ankara'dan 3 geçici personel ve bir müdür yardımcısı talebimiz oldu. Onlar da kısa sürede gelecek. Didim'deki iş yoğunluğunu bir hafta gibi sürede en aza indireceğiz" dedi.
Aydın'ın Didim ilçesinde Tapu Müdürlüğü'nün personel sıkıntısı ile ilgili olarak son sözü AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı söyledi. AK Partili Subaşı, Tapu Kadastro 3 Bölge Müdürü Yusuf Meşhur ile bir araya geldi.

Kemal ETLEÇ (Didim Postası)

Aydın Didim'de Tapu Kadastro 3 Bölge Müdürü Yusuf Meşhur ile bir araya gelen AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Tapu Müdürlüğü'ndeki personel sıkıntısını görüştü. Didim'e kalıcı bir personel ataması konusunu Ankara ziyaretinde dile getireceklerini ifade eden Başkan Subaşı, "Bu konular bizim işimiz herkes kendi işini yapsın. Siyaseti siyasetçiye bırakalım; odalar ve STK’lar kendi işlerini yapsınlar.” dedi.

Tapu ve Kadastro 3. Bölge Müdürü Yusuf Meşhur ise Didim ile Kuşadası tapu müdürlükleri arasında bir becayiş yapıldığını belirterek, yeni Tapu Müdürü'nün kısa sürede göreve başlayacağını söyledi. Meşhur, Bölge Müdürlüğü olarak Didim'de 8 geçici personelin göreve başladığını ve bir müdür yardımcısının da görev yapacağını belirterek, “Ankara'dan 3 geçici personel ve bir müdür yardımcısı talebimiz oldu. Onlar da kısa sürede gelecek. Didim'deki iş yoğunluğunu bir hafta gibi sürede en aza indireceğiz" dedi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyazimeydan.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
WhatsApp İhbar Hattı