Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü'nden Önemli Duyuru: Yangın Riski Devam Ediyor!

Akyazı 23.07.2025 - 23:33, Güncelleme: 23.07.2025 - 23:33
 

Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü'nden Önemli Duyuru: Yangın Riski Devam Ediyor!

Sakarya, Akyazı'da yangın riski zirvede! Aşırı sıcaklar nedeniyle orman yangınlarına karşı dikkatli olun. Ateş yakmak yasak. Duman gördüğünüzde hemen 112'yi arayın!

Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü, vatandaşları artan orman yangını riskine karşı uyardı. Ülkemiz genelinde ve özellikle bölgemizde hava sıcaklıklarının aşırı yükselmesi ve nem oranının düşmesi nedeniyle orman yangınlarının ortaya çıkma ihtimalinin oldukça yüksek olduğu belirtildi. Bu riskli dönemde ormanlık alanların korunması büyük önem taşıyor. Müdürlük, orman içerisinde, orman yakınında ve tarla kenarlarında ateş yakmanın kesinlikle yasak olduğunu bir kez daha hatırlattı. Vatandaşların bu yasağa titizlikle uymaları, olası faciaların önüne geçilmesi açısından hayati önem taşıyor. Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü, ormanların hep birlikte korunması gerektiğini vurgularken, herhangi bir duman veya yangın ihbarı durumunda derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'nin aranmasını istedi. Unutmayalım ki ormanlarımızı korumak hepimizin sorumluluğundadır.
Sakarya, Akyazı'da yangın riski zirvede! Aşırı sıcaklar nedeniyle orman yangınlarına karşı dikkatli olun. Ateş yakmak yasak. Duman gördüğünüzde hemen 112'yi arayın!

Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü, vatandaşları artan orman yangını riskine karşı uyardı. Ülkemiz genelinde ve özellikle bölgemizde hava sıcaklıklarının aşırı yükselmesi ve nem oranının düşmesi nedeniyle orman yangınlarının ortaya çıkma ihtimalinin oldukça yüksek olduğu belirtildi.

Bu riskli dönemde ormanlık alanların korunması büyük önem taşıyor. Müdürlük, orman içerisinde, orman yakınında ve tarla kenarlarında ateş yakmanın kesinlikle yasak olduğunu bir kez daha hatırlattı. Vatandaşların bu yasağa titizlikle uymaları, olası faciaların önüne geçilmesi açısından hayati önem taşıyor.

Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü, ormanların hep birlikte korunması gerektiğini vurgularken, herhangi bir duman veya yangın ihbarı durumunda derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'nin aranmasını istedi. Unutmayalım ki ormanlarımızı korumak hepimizin sorumluluğundadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyazimeydan.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
WhatsApp İhbar Hattı