Akyazı, Fatma Yıldırım’a Veda Etti: Gözyaşları ve Dualarla Toprağa Verildi
Akyazı, Fatma Yıldırım’a Veda Etti: Gözyaşları ve Dualarla Toprağa Verildi
Akyazı’nın köklü ailelerinden Yıldırım ailesinin acı günü. Fatma Yıldırım, Gazi Süleymanpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla defnedildi.
Akyazı’nın köklü ailelerinden Yıldırım ailesinin acı günü. Fatma Yıldırım, Gazi Süleymanpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla defnedildi.
Akyazı ilçesinin köklü ve sevilen ailelerinden Yıldırım ailesinin değerli çınarı Fatma Yıldırım, sevenlerinin gözyaşları ve duaları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.
Merhum Hasan Yıldırım'ın eşi olan Fatma Yıldırım; Hikmet, Mehmet, Ahmet ve merhum Hüseyin Yıldırım'ın annesiydi. Aynı zamanda Akyazı Haber İmtiyaz Sahibi Ali Yıldırım'ın babaannesi ve 22. ile 23. Dönem Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım'ın yengesi olan merhumenin vefatı, ilçede derin bir üzüntüyle karşılandı. Akyazı halkı, bu acı gününde köklü aileyi yalnız bırakmadı ve acılarına ortak oldu.
Gazi Süleymanpaşa Camii'nden Uğurlandı Merhumenin cenazesi, 1 Ağustos 2026 Cumartesi günü Akyazı Gazi Süleymanpaşa Camii'ne getirildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına merhumenin ailesi, yakınları, ilçe protokolünden isimler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kılınan cenaze namazının ve alınan helalliğin ardından Fatma Yıldırım’ın naaşı, Akyazı Merkez Aile Kabristanlığı'nda dualarla toprağa verildi.
Akyazı Meydan ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, kederli Yıldırım ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.
akyazı haberleri
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.