Akyazı Esnafından İsmet Öztürk’e Tam Destek
Akyazı Esnafından İsmet Öztürk’e Tam Destek
Akyazı Manifaturacılar Odası kongresinde birlik rüzgarı esti. Tek liste ile seçime giren İsmet Öztürk, esnafın tam desteğini alarak yeni başkan seçildi.
Akyazı Manifaturacılar Odası kongresinde birlik rüzgarı esti. Tek liste ile seçime giren İsmet Öztürk, esnafın tam desteğini alarak yeni başkan seçildi.
Akyazı esnafı, bugün gerçekleştirilen genel kurulda birlik ve beraberlik mesajı vererek İsmet Öztürk isminde kenetlendi.
Akyazı Manifatura, Kavaf, Ayakkabı, Konfeksiyon ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası’nın olağan genel kurulu, 23 Ocak Cuma günü Rüyam Düğün Salonu’nda oldukça yüksek bir katılımla yapıldı. Saat 14.00’te başlayan kongrede, esnafın hem yoğun ilgisi hem de sergilediği dayanışma tablosu güne damga vurdu.
Vefa ve Dayanışma Ön Plandaydı
Divan kurulunun teşkil edilmesi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede, gündem maddeleri üyelerin oy birliğiyle karara bağlandı. Seçime tek liste ile giren İsmet Öztürk, konuşmasında "ortak akıl" ve "dayanışma" vurgusu yaptı.
Kongrenin en anlamlı anlarından biri ise vefa örneğiydi. Başkan Öztürk, görevi devraldığı önceki dönem Oda Başkanı İsmail Yamak’a, esnafa sunduğu değerli hizmetlerden dolayı bir plaket takdim ederek teşekkürlerini sundu.
Siyaset ve Esnaf Dünyası Bir Araya Geldi
Akyazı protokolünün de yakından takip ettiği genel kurula; AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, MHP İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu, BBP İlçe Başkanı Eray Yıldız, Anahtar Parti İlçe Başkanı Hasan Tukat ve CHP İlçe Başkanı Mustafa Sağır katılım sağladı. Ayrıca Sakarya Sebzeciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan ve Akyazı Ziraat Odası Başkanı Şener Bayraktar gibi çok sayıda oda ve kooperatif temsilcisi de bu önemli günde esnafı yalnız bırakmadı.
Yeni Yönetim Belirlendi
Üyelerin tam desteğini alarak başkanlık koltuğuna oturan İsmet Öztürk’ün yönetim kadrosu şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu (Asil): Resul Metin, Serkan Genç, Emre Sarı, Nedim Aydın, Zefer Oğuz Anıl, Ercan Yolcu.
Denetim Kurulu (Asil): Bedia Savaş, Melek Melemez, Ayşe Melemez.
Dilek ve temenniler bölümünde kürsüye çıkan Öztürk, salonu dolduran tüm üyelere ve misafirlere teşekkür ederek, yeni dönemde tüm esnafın sorunlarına çözüm odaklı bir yaklaşımla eğileceklerinin mesajını verdi.
akyazı haberleri
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.