"2023 hedeflerimiz bir başkaldırıdır"

Siyaset 13.09.2021 - 15:53, Güncelleme: 13.09.2021 - 16:54
 

"2023 hedeflerimiz bir başkaldırıdır"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Polatlı'da Sakarya Zaferi'nin 100. Yılı Kutlama Programı'nda konuştu.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla Ankara Polatlı'da düzenlenen programa katıldı. Sakarya Zaferi'nin Anadolu'daki bin yıllık varlığımızın dönüm noktalarından biri olduğunu ifade eden Erdoğan, "Kahramanlarımız isimlerini tarihe cesaretleri ve kanlarıyla kazımışlardır" dedi. 2023 hedeflerinin tıpkı milli mücadelenin kendisi gibi küresel senaryolara karşı bir başkaldırı olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli iradenin gücü önünde ne vesayetin ne sosyal mühendislik hesaplarının ne terör örgütlerinin ne darbelerin duramayacağı gerçeğini cümle aleme gösterdik. Türkiye'nin yaşadığı saldırıların sadece birini bile kaldıramayacak ülkeler var" diye konuştu. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Polatlı'da Sakarya Zaferi'nin 100. Yılı Kutlama Programı'nda konuştu.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla Ankara Polatlı'da düzenlenen programa katıldı. Sakarya Zaferi'nin Anadolu'daki bin yıllık varlığımızın dönüm noktalarından biri olduğunu ifade eden Erdoğan, "Kahramanlarımız isimlerini tarihe cesaretleri ve kanlarıyla kazımışlardır" dedi.

2023 hedeflerinin tıpkı milli mücadelenin kendisi gibi küresel senaryolara karşı bir başkaldırı olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli iradenin gücü önünde ne vesayetin ne sosyal mühendislik hesaplarının ne terör örgütlerinin ne darbelerin duramayacağı gerçeğini cümle aleme gösterdik. Türkiye'nin yaşadığı saldırıların sadece birini bile kaldıramayacak ülkeler var" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akyazimeydan.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.